Om Nervang og folk og fe på gården

Vi er Vemund, Henriette, storebror Einar Egil, lille storebror Eirik Brage og lillesøster Tora som bor her på Nervang, sammen med hunden Julian, dølahesten Granligutten og katten Ozzy. Her har vi bodd siden 2007.

Vi kjøpte gården mens vi var på vei til Sør-Øst Asia med tog. Da vi var i sør-Kina så vi gården og tenkte at dette var stedet for oss! Vi bøy på gården, fikk tilslag og dro etter turen tilbake for å begynne oppussinga. Vi fant fort ut at det trengtes mye mer oppusning enn først beregna og vi driver fortsatt på med å pusse opp huset, men har ikke angra et sekund på kjøpet! Nervang i Gravberget er et flott sted å bo!

Foruten husoppusning har vi masser av prosjekter på gang! Vi er en WWOOF-gård, det vil si at vi tar imot “wwoofere”. Wwoofere kommer til gården vår og utfører frivillig arbeid mot kost og losji. Det eneste kravet til en WWOOF-gård er at den drives økologisk, og det er vi!

Etter at vi flytta hit har det kommet både det ene og det andre til gards. I 2010 fikk vi vår første sønn Einar Egil, i 2012 kom nestemann Eirik Brage til verden og sist men ikke minst kom dattera vår Tora til gards i 2017. Og på toppen av det hadde allerede biene ankommet i 2008, et drøyt dusin høner i 2009 og de første grisene kom i 2011! Samtidig har vi en stor grønnsaksflekk til eget forbruk der vi dyrker alt fra poteter til chilli. Og på toppen av det hele har vi overnatting og kanoutleie! Her inne på skauen skjer det med andre ord massevis!

Tilbake til forsiden